Цілодобова допомога *

Ви вирішили встановити імпланти?

Сьогодні багато стоматологічні клініки в Києві пропонують установку імплантів і може здатися, що все роблять одну і ту ж послугу, але насправді це не так.

Від чого залежить якість і довговічність протезування зубів імплантами?

В першу чергу від якості самого імпланту, стану і товщини вашого кісткової тканини, витримки технології його установки імпланта, професіоналізму доктора і контролю всіх етапів установки.

Порушення одного з цих вимог може призвести до непоправних наслідків і замість відновлення зубного ряду можна отримати ряд проблем.

 

Тому однією з найважливіших завдань - вибір клініки і доктора.

Імплантологія є одним з основних напрямків діяльності клініки СА-НАТА, і ми з великою відповідальністю ставимося до нашої роботи. За 7 років ми встановили тисячі імплантів.

В нашій роботі ми використовуємо імплантати від кращих зарубіжних виробників з Німеччини, Франції, Ізраїлю, Швейцарії, які відповідають найвищим стандартам якості і надійності.

Перед установкою ми перевіряємо товщину вашої кісткової тканини і при необхідності проводимо синус-ліфтинг - нарощування кісткової тканини.

Наявність сучасного обладнання дає можливість провести повну і якісну діагностику, а також можливість контролю кожного етапу установки імпланта.

Тільки провівши всі необхідні аналізи і розгорнуту діагностику, наші фахівці переступають до установки імпланта з точним дотриманням всієї технології, що гарантує якість установки імпланта.

Запишіться на прийом і самі переконаєтеся в якості нашої роботи!

Поділитися