Цілодобова допомога *

Нова система відбілювання для зубів Beyond 2 Ultra у клініці “Са-Ната”

Нова система відбілювання для зубів Beyond 2 Ultra у клініці “Са-Ната”

Мережа стоматологічних клінік “Са-Ната” працює тільки за останніми передовими технологіями й методиками та використовує у своїй роботі виключно перевірене, ефективне і безпечне обладнання. Робота нашої команди базується на двох основних принципах: забезпечити свого пацієнта красою естетики посмішки та повноцінною її функціональністю. У нашій клініці з'явилася чудова новинка - відбілювання зубів за допомогою інноваційної системи Beyond 2 Ultra. Мрієте про білосніжну посмішку? Тоді рекомендуємо Вам саме цей вид відбілювання: максимально ефективний, оперативний і безпечний. Далі докладніше про систему Beyond 2 Ultra.

Система відбілювання зубів Beyond 2 Ultra – максимально простий, швидкий та ефективний професійний метод відбілювання зубної емалі, що здійснюється за рахунок інтенсивного світлового потоку. Внаслідок такого способу відбілювання зубів вдається досягти освітлення кольору емалі на 6–8 відтінків без дискомфорту та шкоди для пацієнта. Система винайдена та запатентована у США компанією “Beyond Technology Corporation”, яка є світовим лідером з виробництва обладнання для сучасних стоматологій світу.

Переваги відбілювання за допомогою системи Beyond 2 Ultra:

  • Швидкий результат, що закріплюється на кілька років: 1–2 роки (за умови якісної домашньої гігієни, виключення вживання барвників та куріння)
  • Нешкідливий, тому що під час дії світлового променю не відбувається нагрівання емалі зуба
  • Виключає виникнення чутливості зубів
  • Можливість налаштовувати ступінь інтенсивності випромінювання індивідуально під кожного пацієнта (низький, середній та високий рівень)
  • Гель, що відбілює, впливає на емаль більш комплексно та рівномірно, ніж при інших сучасних методах відбілювання.
  • Короткий час перебування пацієнта у кріслі (30-40 хв).
Переваги відбілювання за допомогою системи Beyond 2 Ultra:
  • Система дозволяє здійснювати процес відбілювання 2-м пацієнтам водночас
  • Забезпечує швидку й просту підготовку пацієнта до процедури
  • Світлодіодне світло системи оснащене запатентованою ультразвуковою функцією, яка дозволяє скоротити тривалість самої процедури відбілювання та практично не викликає чутливості зубів у пацієнта.
  • Крім результату білосніжних зубів, цей вид відбілювання надає емалі зубів ще й блискучу текстуру.

Особливість: Запатентована формула, що відбілює, містить перекис водню та діоксид кремнію, які, в свою чергу, діють як каталізатор поряд з іншими спеціальними інгредієнтами в складі.

Принцип роботи: Світловий промінь високої інтенсивності має довжину дієвої хвилі 480-520 нанометрів і рівномірно активує гель, який відбілює, що дозволяє змінити відтінок емалі на 6-8 тонів.

Протипоказання: дана методика відбілювання Beyond 2 Ultrа не дозволена до застосування для вагітних та пацієнток на грудному годуванні, а також для дітей віком до 16-ти років. Також процедуру не можна застосовувати пацієнтам з наявністю алергічних реакцій на такі складові, як перекис водню та етиленгліколь.

Як відбувається відбілювання системою Beyond 2 Ultra:

  1. Підготовка до процедури. Як і будь-яка інша стоматологічна процедура, все починається з професійного огляду та консультації з фахівцем. На даному етапі з пацієнтом обговорюється усі його побажання до кінцевого результату відбілювання. Пацієнтом також заповнюється спеціальна форма згоди на проведення цієї стоматологічної процедури. Будь-яке професійне відбілювання за сучасними світовими протоколами дозволено здійснювати тільки на здорові зуби. Тому спочатку перед самим відбілюванням здійснюється рентген-діагностика – оцінка клінічної картини пацієнта, у разі потреби – лікування зубів та обов'язкова професійна гігієна перед самим відбілюванням. Після того, як фахівець переконається в тому, що всі Ваші зуби здорові та проліковані, можна приступати до початку відбілювання.
  2. Вибір кольору. Підбирати бажаний відтінок кольору емалі за протоколом правильно лише на очищені від нальоту зуби. Тому перед відбілюванням рекомендується здійснити професійну гігієну ротової порожнини у фахівця. Підбір кольору відбувається за допомогою застосування спеціального пристрою - шкали Vita.
  3. Фото-протокол. Спеціаліст може запропонувати Вам також зробити спеціальний фото-протокол, щоб порівняти результат посмішки до відбілювання та після.
Як відбувається відбілювання системою Beyond 2 Ultra:
  1. Індивідуальні налаштування. Фахівець, спираючись на Ваші клінічні особливості та особисті побажання, задає на дисплеї апарату індивідуальні налаштування: час тривалості процедури, рівень інтенсивності світлового випромінювання та інші параметри.
  2. Захист ясен. Пацієнт зручно розташовується у кріслі практично у горизонтальному положенні під кутом 40 градусів, одягає захисні окуляри. Фахівець полірує поверхню зубів пацієнта спеціальним порошком, після чого необхідно прополоскати ротову порожнину. Потім встановлюється ретрактор (розширювач). Емаль зуба попередньо просушується і наноситься спеціальний захисний гель на ясенну зону та внутрішню поверхню губ. Далі для активації захисного гелю застосовується світло лампи Beyond 2 Ultra.
  1. Процес відбілювання. Після того, як захисний гель активований на поверхні зубів пацієнта, фахівець наносить інший гель з складом, що відбілює, шириною шару 2-3 мм. Потім встановлюється спеціальна насадка із вбудованою світлодіодною лампою в ротову порожнину. Ця насадка зручно фіксується на ретракторі. На дисплеї системи спеціаліст запускає процес відбілювання з попередніми раніше індивідуальними параметрами та налаштуваннями під пацієнта. У процесі протягом усієї процедури пацієнт може вільно ковтати слину.
  2. 3 цикли. Даний вид відбілювання зубів за допомогою системи Beyond 2 Ultra здійснюється в кілька підходів і ділитися на 3 цикли тривалістю приблизно 10 хвилин кожен. Апарат сам вимкнеться після завершення першого циклу процесу відбілювання. Після його завершення видаляються залишки гелю, що відбілює, з емалі і наноситися новий шар, потім знову застосовується насадка з лампою. Так потрібно повторити 3 рази.
  3. Завершення процедури. Після завершення всіх 3-х циклів відбілювання лікар видаляє залишки відбілюючого гелю, захисного гелю з ясен та внутрішньої поверхні губ й знімається ретрактор. Пацієнту необхідно прополоскати ротову порожнину водою кімнатної температури. Результат відбілювання видно одразу. Процедуру закінчено.

Який режим вибілювання вибрати?

Який режим вибілювання вибрати?

Безумовно у цьому питанні допоможе фахівець, попередньо оцінивши та вивчивши всі Ваші індивідуальні особливості. Він грамотно та професійно підбере для Вас потрібний режим відбілювання, щоб результат був природним, а сам процес був безпечним та безболісним для Вас.

Система надає можливість вибору різних режимів, з них низький (м'який), середній (нормальний) та інтенсивний.

М'яка інтенсивність підійде для пацієнтів із сильною чутливістю зубів, з наявністю флюорозу, гіпоплазії емалі, за наявності сколів та тріщин. У такому режимі тривалість може трохи збільшитися через особливості низької інтенсивності випромінювання.

Середня інтенсивність відбілювання рекомендується до застосування для пацієнтів зі здоровою та неушкодженою емаллю зубів, за наявності певної жовтизни кольору емалі або за наявності жовтих плям, які утворилися з часом у результаті їжі з барвниками або внаслідок регулярного та тривалого куріння.

Інтенсивний ступінь відбілювання застосовується зазвичай для пацієнтів з наявністю помітних значних плям темних відтінків (сірого, чорного кольору тощо).

Рекомендації після здійснення процедури.

  • Протягом 24 годин після процедури пацієнту не можна вживати продукти та напої з барвниками у складі.
  • Слід утриматися від куріння. Термін тривалості збереження результату процедури залежить на пряму від якості та регулярності подальшого домашнього догляду за зубами пацієнта, його харчування та безпосередньо частоти його куріння.
  • Перші кілька днів рекомендується дотримуватися “білої дієти” (біле м'ясо та риба, яєчний білок, білий рис, перлова та вівсяна каші, молоко, вершкове масло, кефір, йогурт без добавок та барвників, м'який білий сир, макарони, рослинні олії тощо).

Обережність та обізнаність. Не варто недооцінювати процедуру відбілювання зубів і вважати її процедурою скоріше зі сфери косметології, ніж зі сфери медицини. Це не вірно. Процедуру будь-якого виду відбілювання повинен здійснювати виключно лікар-стоматолог. Зараз стало досить популярним та поширеним різновид кабінетного відбілювання у торгових центрах, салонах краси та аеропортах. Подібна послуга відбілювання зубів є, як мінімум, непрофесійно виконаною процедурою для Вас і як максимум - небезпечною та процедурою, що може згубно впливати на здоров'я Ваших зубів. Дуже часто результат такого відбілювання призводить до утворення тріщин емалі зубів, некрозу ясен та сильно вираженої чутливості. Для здійснення процедури відбілювання зубів обов'язково потрібні медичні знання. Тим більше, як було раніше вже зазначено, професійне та грамотне відбілювання повинне здійснюватися лише на усі попередньо проліковані зуби та після здійсненої професійної гігієни у фахівця. Краще зробити один раз професійно, грамотно та якісно й отримати результат, який залишиться з Вами на довго, ніж потім мати проблеми зі здоров'ям і бути змушеними вирішувати їх.

Мережа клінік "Са-Ната" забезпечує своїх пацієнтів білосніжною, естетичною та здоровою усмішкою протягом вже 11 років. Також ми маємо свою власну цифрову зуботехнічну лабораторію “СА-Ната Династія”, де ми самі виготовляємо вініри, коронки та інші складові ідеальної посмішки з найестетичніших і найдовговічніших матеріалів - кераміки та цирконію. До того ж, на нашому рахунку вже понад 60 000 пацієнтів, які охоче довіряють нам й обирають нашу мережу. Тому команда “Са-Ната” точно розуміється на красивій і здоровій посмішці! Довіряйте красу та здоров'я своєї усмішки тільки справжнім професіоналам та майстрам своєї справи.

Поділитися