Цілодобова допомога *

Прикраси для зубів

Використання діамантів і сапфірів

Стрази для зубів можуть бути виконані з фальшивих, блискучих каменів, або встановлені справжні дорогоцінні камені, наприклад, сапфіри, діаманти. Дана процедура буде коштувати набагато дорожче, але справжні дорогоцінні камені виглядають ефектно і більш безпечні для зубів. Щоб камінь виглядав яскраво, і в ньому заломлюється сонячні промені, роблячи посмішку спокусливою, діаманти і сапфіри проходять огранювання. Всього граней в мінералах робиться 56 штук.

Перед тим як зважитися на установку коштовності, варто розуміти, що для цього в кістковій тканині доведеться зробити дірку шляхом висвердлювання. стоматологи клініки Са-Ната  не рекомендують своїм клієнтам просто, заради краси, виконувати подібні маніпуляції.

Вставити страз в зуб таким чином, щоб він герметично увійшов в тканину, не представляється можливим. Це означає, що в просвіт між стразами і зубом можуть потрапляти частинки їжі. В результаті буде створюватися сприятливе середовище для розмноження мікробів. Згодом наявність різного роду прикрас може обернутися розвитком карієсу і інших стоматологічних захворювань.

Інша справа, коли стразик на зубі встановлюється з метою маскування невеликого, що не видаляється вади. Якщо все ж з'явилося бажання встановити діамант або сапфір з просвердлюванням в кістковій тканині дірки, таку роботу можна довірити тільки професіоналам екстра-класу.

Популярністю користуються брекет-системи з сапфірів. Вони застосовуються в тому випадку, коли людині необхідно виправити прикус або вирівняти зубний ряд, і клієнт хоче, щоб його посмішка

виглядала незвично і привабливо. Демонструє, наскільки красиво виглядають діаманти в зубах фото.

Скайси

Чи не кожна людина готова йти на таку процедуру, як просвердлення здорової емалі, навіть якщо мета процедури - установка дорогоцінного каменю. Для таких людей стоматологи розробили спеціальні засоби, звані скайсами.

Скайси - стрази, виготовлені з кришталю. За зовнішнім виглядом оброблений кришталь від справжніх діамантів не відрізняється. Відрізнити їх зможе тільки справжній професіонал.

Скайси виготовляються за допомогою комп'ютерної технології. Полірування їх поверхні виконується професійно. Поверхня настільки гладка, що навіть з часом на таких стразах НЕ буде з'являтися наліт від напоїв і їжі, вони не тьмяніють.

Установка

Прикраса зубів стразами має ряд переваг перед методикою імплантації натуральних коштовних каменів. Щоб поставити на зуб скайси, немає необхідності свердлити дірку в здорової кісткової тканини зуба.

Стрази клеяться за допомогою спеціального композиційного матеріалу, за зовнішнім виглядом нагадує лак для нігтів без кольору. Клеїть наноситься на зуб, після чого на нього чиниться вплив світлом іонної лампи, завдяки чому склад добре твердне, і страз надійно фіксується на зубної тканини.

Вага такого каменю становить не більше 0,1 м Він має плоску форму, людина його абсолютно не відчуває, навіть проводячи язиком по зубах. При необхідності витягти камінь, наприклад, для заміни, досить впливати на склад, що клеїть під стразами спеціальним розчином, він розм'якшує клей, і скайси легко знімаються.

Твінкли

Ще один спосіб прикрасити зуби - поставити на них Твінкл, що представляють собою різні маленькі фігурки, виконані з дорогоцінного металу. Встановлюються вони, як і скайси, без необхідності свердління дірки в зубі. Вони приклеюються на поверхню зубної коронки. Попередньо поверхню емалі необхідно якісно відполірувати.

Прикраса на зубі не піддається агресивному впливу їжі, його поверхня не травмується під час чищення зубів. Зняти Твінкл легко, як і скайси - клеїть розплавляється, фігурка знімається без пошкодження зубної емалі.

Гальванозолото

Дана техніка прикраси на увазі установку коронки, виконаної з золота. Подібний спосіб застосовується в тому випадку, якщо поверхня зуба сильно пошкоджена, і немає можливості відновити привабливий і здоровий вигляд кісткової тканини. Коронки із золота безпечні для організму, вони не викликають алергічних реакцій, виглядають красиво і акуратно.

Установка дорогоцінних каменів, стразів або фігурок з золота і срібла - процедура, яка проводиться виключно за умови здорового зубного ряду. Перед тим як зважитися на процедуру, рекомендується відвідати стоматолога, пройти ретельне обстеження ротової порожнини і вилікувати супутні захворювання.

Також у нас є художня реставрація зубів 

Поділитися