Цілодобова допомога *

Стоматолог ортопед

Стоматолог ортопед вікіпедія про який призводить дуже коротке визначення терміна - фахівець, що застосовує не тільки методи медикаментозної терапії, але використовує сучасні методики виправлення дефектів за допомогою регулюючих або заміщають конструкцій.

Чим займається?

Ортопед в стоматології - надзвичайно затребуваний фахівець, так як від його вміння і досвіду залежить відновлення жувальної функції зубощелепної системи, дикція, естетичний вигляд пацієнта. Лікар повинен бути скульптором, художником в стоматології, хіміком і фізиком, щоб повернути чарівну посмішку, впевненість в собі, радість життя. В арсеналі лікаря даної спеціалізації:

мікропротезування;
виготовлення та встановлення знімних і незнімних конструкцій мостового типу;
застосування різних видів імплантатів;
відновлення пошкоджених зубів;
підтримання естетичного вигляду протезів;
профілактика прогресування патологій.

Ортопед стоматолог повинен мати навички психолога, так як його пацієнтами стають не тільки дорослі, а й налякані, вередує діти. Для успішного впливу необхідне порозуміння і солідарність доктора і пацієнта, встановлення контакту, довірчих і відкритих відносин.

Стоматолог ортопед в центрі Са-Ната використовує у професійній діяльності сучасні діагностичні апарати, стоматологічне обладнання та передові технології. У його розпорядженні матеріали від кращих світових виробників.

Звернувся в Са-Ната людина може бути впевнений, що працює там ортопед стоматолог це фахівець найвищого класу, який вільно володіє новими технологіями, постійно підвищує свою кваліфікацію і впроваджує авторські методики протезування. Правильний вибір фахівця визначає якість терапії, її ефективність і довготривалість експлуатації встановлених конструкцій.

Послуги професіонала такого класу досить дорогі, але в клініці завжди йдуть назустріч клієнту, допомагаючи вибрати послугу відповідно до його фінансових можливостей. У клініці дотримуються принципів відкритості і довірчих відносин. Лікар, перш ніж повідомити вартість лікування, докладно пояснить відвідувачеві обгрунтованість призначених процедур і діагностичних заходів. Спільно вони оберуть оптимальний варіант без шкоди якості.

Поділитися