Цілодобова допомога *

Знімні протези зубів - ортодонтична конструкція, що представляє собою комплекс з зубів, ясен і опорної системи, яка замінює природний ряд, повністю повторюючи його анатомію і фізіологічні властивості. Виготовляється зубний протез знімний в стоматологічній клініці Са-Ната індивідуально для кожного пацієнта.

 

Різновиди замісної системи

Залежно від тяжкості клінічного випадку і віку пацієнта, розрізняють такі зубні протези знімні:

  • повністю знімаються: виготовлені з пластмаси або нейлону;
  • частково знімні зубні протези: матеріал виготовлення - пластмаса, нейлон, бюгельні вироби (мають металеву основу). Спосіб кріплення - гачки, замок.

Вид імпланта, відповідного в кожному випадку, визначає тільки лікар-ортодонт.

знімаються пристосування

Сучасні знімні зубні протези серед клієнтів стоматологічного центру Са-Ната користуються найбільшою популярністю. Штучний імплант представляє собою пластину, вигнуту відповідно до анатомією ротової порожнини і прикрепляющуюся на верхню або нижню щелепу. Виготовлений з кераміки або пластмаси. Спосіб кріплення - прилипання до ясен.

Абсолютно знімні протези зубні мають цілий ряд певних переваг:

  • простота і легкість;
  • гипоаллергенность і екологічність;
  • зручність і швидкість одягання і зняття;
  • відсутність необхідності в складному догляді.

Але таке протезування зубів знімний протез має і деякі недоліки:

  • складність в фіксації;
  • обмежений термін експлуатації;
  • необхідність в тренуваннях для відновлення дикції;
  • тимчасові труднощі з жувальної функцією.

Перший час повністю знімається система може натирати, поки пацієнт до неї не звикне. Незважаючи на всі недоліки, популярність подібних конструкцій пояснюється ціною і відносно швидкими термінами виготовлення.

Частично снимаемая конструкция

Съемный протез зубов, который может сниматься только дантистом – это бюгельная система, представляющая металлическую основу и коронки, изготовленные из пластмассового или керамического материала. Конструкция сложная, со множеством составляющих элементов, поэтому для ее изготовления специалистам клиники Са-Ната потребуется некоторое время.

Частично съемный зубной протез имеет следующие преимущества:

  • плотная и удобная фиксация;
  • прочность;
  • эстетичный вид.

Окружающие люди не будут видеть металлические детали устройства, даже если человек будет широко улыбаться. Знать о маленькой тайне искусственного происхождения красивой улыбки будет только врач-ортодонт стоматологической клиники Са-Ната. Такое устройство стоит дороже, чем полностью снимаемый имплант, но эта цена оправдана максимальной надежностью и долговечностью использования.

Догляд за штучною посмішкою

Незважаючи на те, що вставні зубні протези виготовлені з синтетичного матеріалу, вони вимагають регулярного догляду не менше, ніж рідні зуби. Імпланти потрібно чистити двічі на день, видаляти стоматологічної ниткою частки їжі.

Якщо не проводити регулярну гігієну вставною щелепи, наявність на ній частинок розкладається їжі може привести до розвитку інфекційних і запальних захворювань ротової порожнини. Стосуються ці правила по догляду як повністю, так і частково знімаються систем.

Протезування зубів знімні протези в стоматологічній клініці Са-Ната - це максимальне поєднання високого професіоналізму лікарів-ортодонтів, кращого, інноваційного обладнання і сучасного матеріалу.

Догляд за штучною посмішкою
Поділитися