Цілодобова допомога *

Протезування зубів - імплантація

Втрата одного або декількох зубів - це не тільки косметичний недолік, який не дозволяє широко посміхатися, а й проблема для всього шлунково-кишкового тракту. Неповноцінність зубного ряду призводить до поганого пережовування їжі, через що вона в такому вигляді, потрапляючи в шлунок і кишечник, викликає в подальшому болю, гастрит і виразку.

Установка імплантів зубів - це єдино ефективний вихід з ситуації, що склалася. Нові коронки не відрізнятимуться від своїх рідних - ні за зовнішнім виглядом, ні за своїм функціоналом. Це можливо, якщо установка зубного імпланта виконується майстрами стоматологічного справи в клініці Са-Ната.

Переваги використання імплантів

Імплантат являє собою складну конструкцію, яка імплантується через ясна в щелепу. Перед імплантацією нарощується кісткова тканина. Дана процедура необхідна для того, щоб результат імплантації був надійним, максимально міцним і довговічним.

Імплантація зубів протезування - відносно нова методика в стоматології, швидко набрала популярність і широке поширення серед пацієнтів завдяки цілому ряду переваг:

  • ідеальний косметологічний результат;

  • збереження сусідніх здорових тканин;

  • максимальна надійність;

  • довговічність використання.

     

Протезування імплантація зубів руками професіоналів в стоматологічній клініці Са-Ната - це:

  • відсутність ризиків пошкодження ясен;
  • збереження дикції;
  • використання гіпоалергенних екологічних матеріалів;
  • 100% приживлюваність імпланта;
  • відсутність післяопераційних ускладнень;
  • швидкий відновлювальний період з мінімальними обмеженнями.

Коли проводять протезування зубів імплантанти використовують з покриттям іонами кальцію, так як вони швидко і без ускладнень зростаються з рідної кістковою тканиною. Штифти, що встановлюються в щелепу, максимально міцні, надійні та стабільні.

Різновиди методик

Різновиди методик

Залежно від того, скільки коронок потрібно замінити имплантами - одну, кілька або повністю все, для кожного пацієнта в індивідуальному порядку підбирається своя методика імплантації. Установка імпланта зуба має наступні види:

  • Телескопічна - використовується для заміни зубного ряду верхньої або нижньої щелепи. Імпланти встановлюються по всій траєкторії ясна, точково. Протез насаджується на металевий ковпачок.
  • Знімна імплантація протезування зубів - установка штифтів на передній щелепної частини. Знімний протез замінює верхній і нижній ряд коронок.
  • Установка зубних імплантів незнімного типу - використовується при втраті декількох коронок. На 3-4 з них встановлюється два опорних штифта.

Одиночна - застосовується у разі необхідності відновлення одного єдиного зуба. Імплант повністю повторює фізіологію рідного - за зовнішнім виглядом, у виконанні жувальної функції і розподілі навантаження. Цей вид, в порівнянні з іншими, є найбільш переважним.

При імплантації протезів використовуються коронки з цирконію і металокераміки.

Час на установку

У стоматологічній практиці установка імплантів зубних від моменту підготовки ясна до закріплення коронки на штифт займає від 2-3-х місяців до півроку. Використання інноваційних програм і кращого стоматологічного обладнання, помноженого на колосальний досвід фахівців-стоматологів клініки Са-Ната, дозволяє скоротити кілька місяців до декількох днів. Одиночна імплантація може бути проведена в той же день, коли проводиться хірургічна підготовка ясна для імплантації штифта.

Поділитися