Цілодобова допомога *

Неправильний прикус і нерівний зубний ряд - одна з найпоширеніших стоматологічних проблем. Вирішенням цього питання займається лікар-ортодонт. У його професійну задачу входить з'ясування етіології, проведення профілактичних заходів, а також лікування викривленого зубного ряду і патологій прикусу у дітей і дорослих.

У яких випадках необхідно відвідати ортодонта?

Ортодонт Київлікар, до якого на прийом рекомендується приходити не тільки при появі стоматологічних проблем, але і з метою профілактики. Оптимальний час для відвідування фахівця - дитячий вік від 6 до 12 років.

Навіть якщо батьки візуально не помічають ніяких відхилень у розвитку зубного ряду у дитини, вони повинні знати, що з 6 років починають рости «шістки», від яких залежить подальше коректне положення зубів. У цьому віці візит до стоматолога повинен носити профілактичний характер

Що входить в завдання і цілі фахівця?

Лікар ортодонт Київ займається профілактикою і лікуванням таких стоматологічних проблем:

  • вроджені патології жувального апарату у дітей;
  • порушення прикусу;
  • нерівний зубний ряд;
  • відхилення в роботі жувального апарату у дорослих, спричинені травматичними ушкодженнями щелепи,
  • інфекційними захворюваннями, віковими змінами;
  • підготовка щелепи до установки імплантів і протезів;
  • виготовлення брекет-систем за індивідуальними зліпкам щелепи.

Ортодонт в Києві в стоматологічній клініці Са-Ната займається підбором брекет-систем в індивідуальному порядку для кожного пацієнта, що забезпечує максимально швидкий ефект у виправленні і коригування ортодонтических дефектів.

Виправлення кривизни не тільки дарує людині гарну посмішку, але і попереджає розвиток багатьох захворювань шлунково-кишкового тракту, обумовлених неправильним або неповноцінним пережовування їжі.

терапевтичні методики

Хороший ортодонт Київ в стоматологічній клініці Са-Ната для виправлення дефектів жувального апарату використовує традиційні брекет-системи, коригувальні капи і спеціальні вирівнюючі пластини. Кожна з методик має свої переваги і показання до використання.

Останнім часом широкою популярністю користуються прозорі капи для вирівнювання, які практично не видно оточуючим. Але їх застосування можливе лише при наявності легких дефектів. Якщо ж час для лікування неправильного положення верхньої або нижньої щелепи було упущено, вирішити проблему можна тільки шляхом тривалого носіння традиційних брекетів.

Всі системи для коригування готуються індивідуально, по зліпкам пацієнта, з кращих, гіпоалергенних матеріалів. Завдання ортодонта - забезпечити максимальний комфорт в носінні даних коригувальних систем.

Хірургічний напрям ортодонтії

Кращі ортодонти Києва в стоматологічній клініці Са-Ната займаються хірургічним виправленням прикусу у дорослих пацієнтів, коли консервативні методи не можуть дати позитивного результату. Операція по виправленню кривизни зубного ряд носить назву компактостеотомія. Суть даного хірургічного лікування полягає в надрізі в кістковій тканині зубів, що вимагають переміщення.

Після проведеного оперативного втручання (через 2 тижні) лікар індивідуально підбирає брекет-системи для подальшого консервативного лікування вродженого або набутого дефекту.

Займається фахівець також підготовкою пацієнта до протезування, працюючи над кістковою тканиною на місці втраченого зуба, де буде імплантований штифт для подальшої установки штучного імпланта.

Поділитися