Цілодобова допомога *

Імплантація передніх зубів (підготовка)

Незадовільний естетичний вигляд зубного ряду викликає дискомфорт при спілкуванні і прийомі їжі, позбавляє можливості щиро посміхатися, порушує колишній спосіб життя. Тому, коли в зубному ряду з'являється вільне місце, його необхідно заповнити якомога швидше.

Існує два способи відновити зуб: протезування та імплантація.

Перевагою імплантації, в порівнянні з протезуванням є те, що імплантат встановлюється в відсутню місце зубного ряду без шкоди для сусідніх зубів. Оскільки передні зуби не здійснюють жувальної функції, для їх реставрації використовують спеціальні імплантати, основні завдання яких - досягти естетичної посмішки, зберегти розмір кісткової тканини, мінімально травмувати ясна і прискорити процес відновлення.

Установка зубні імплантів рекомендується в таких випадка:
Оскільки зубні імплантати вимагають однієї або декількох хірургічних процедур, для підготовки до цього процесу необхідно пройти ретельну діагностику, яка включає:

Зробити всі необхідні аналізи і провести Розгорнутим діагностику можна в стоматологічній клініці Європейського рівня «СА-НАТА» в штаті якої є вісококваліфіковані фахівці та найсучасніше обладнання.

Тільки після цього можна вибирати імплант, коронку, і приступити до процедури імплантації.

Поділитися