Цілодобова допомога *

Стоматологічні маніпуляції у маленьких пацієнтів мають ряд відмінностей від роботи ортодонта і дантиста з дорослим пацієнтом. У малюків у віці від 6 місяців виникають інші захворювання і патології, відмінні від дорослих клінічних випадків. Відповідно, відрізняються методи терапії і профілактики.

Особливості підходу дантиста

Побутує помилкова думка, що лікувати дітей набагато простіше, ніж проводити терапію патологій ротової порожнини у дорослих. Це абсолютно не так. Крім лікування інфекційних та вірусних хвороб, дантист, який займається малюками, повинен вміти знайти психологічний підхід до кожного маленького пацієнта.

 

Також ще одна з особливостей терапії зубних хвороб у неповнолітніх - завжди використовується анестезія. Навіть лікування карієсу не обходиться без місцевого наркозу. Не можна давати малюкові відчути біль, в іншому випадку кожен похід до дантиста буде для нього найсильнішим стресом.

Складність є і в пломбуванні молочних молярів. Їх анатомія і фізіологія разюче відрізняється від постійних, корінних зубів і вимагає особливого підходу в лікуванні. У зв'язку з цим клініка дитячої стоматології вимагає наявності у лікаря-дантиста певних навичок, високого професіоналізму і колосального досвіду роботи.

Дитяча цілодобова стоматологія в медцентрі - це поєднання всіх необхідних чинників для успішного лікування захворювань ротової порожнини у дітей.

Послуги та переваги

Детяча стоматологія Київ надає наступні послуги:

  • навчання правильному чищенню ротової порожнини;
  • психологічна підготовка перед лікуванням;
  • рентген щелепи зі зниженим навантаженням;
  • глибоке гігієнічний очищення;
  • покриття емалі захисним фторлаком;
  • установка пломб;
  • закриття фісур герметичним матеріалом;
  • дитячі коронки;
  • корекція прикусу;
  • вирівнювання зубного ряду;
  • видалення тимчасових молярів і різців.

Дитяча стоматологія клініка пропонує індивідуальне виготовлення брекет-систем - як класичних, так і сучасних, які не будуть видні навіть на близькій відстані.

Цілодобова дитяча стоматологія в клініці Са-Ната користується широким попитом. Адже зуб може захворіти в будь-який момент, а дитина, як дорослий, не терпітиме біль до тих пір, поки відкриється лікарня.

Дитяча стоматологія цілодобово - це надання першої невідкладної допомоги при зубному болю з використанням кращої анестезії, що не викликає побічної симптоматики, і індивідуальним психологічним підходом.

Рекомендації

Дитяча стоматологічна клініка Київ має відвідувати малюком регулярно. Тільки правильний догляд за молочними зубами допоможе запобігти багатьом патології і проблеми в розвитку постійних зубів.

Фахівці клініки рекомендують у віці від 7 до 12 років покривати зубну емаль спеціальним пломбувальних матеріалів. Ця процедура захистить емаль від негативного впливу їжі, запобігає появі дірок і карієсу

.

Як проходить візит у лікаря?

Дитячий стоматологічний кабінет Київ представлений кращими фахівцями, відмінно знають психологію дітей і проводять лікування в ігровій формі. Навіть установка пломби перетвориться в захоплюючий захід, починаючи з самостійного вибору кольору пломбіру матеріалу маленьким пацієнтом

Дитяча стоматологія в Києві в центрі Са-Ната відрізняється найкращим обслуговуванням дітей з проблемами зубів, діючи швидко, безболісно і в ургентному порядку при невідкладних випадках. Дитяча стоматологія центр - це індивідуальний підхід до кожного клієнта без страхів і стресу. Візит до стоматолога запам'ятається дитині, як захоплююче і цікавий захід.

Поділитися