Цілодобова допомога *

Дитяча стоматологія Київ «Са-Ната»

Найпоширенішим дитячим захворюванням порожнини рота є карієс. Дана проблема, як правило, пов'язана з неправильною або ж недостатньою гігієною. Перший візит до зубного лікаря - це дуже складне випробування, як для дитини, так і для батьків. Саме від нього безпосередньо залежить, чи буде в подальшому боятися малюк лікарів чи ні. Якщо ж хочете, запобігти панічний страх дитини, то в такому випадку варто повести його в хорошу клініку, де процедура буде зроблена абсолютно безболісно. У цій ситуації на допомогу прийде «Са-ната».

У ній працюють тільки досвідчені лікарі, які знайдуть особливий підхід до кожного свого маленького пацієнта і проведуть лікування на вищому рівні. Малюк зовсім не відчує болю і піде додому в гарному настрої.

Природно важливу роль в цьому відіграють і батьки. Адже дитина не буде боятися лікарів в білих халатах, якщо регулярно готувати його до відвідування стоматолога. Це можна зробити за допомогою гри. Ні в якому разі не можна лікарів представляти як якихось позитивних героїв, які страшні. Навпаки необхідно, щоб вони, були справжніми супергероями, які допомагають рятувати зубки від злих бактерій знаходяться в ротовій порожнині і дарують білосніжну, здорову усмішку.

Під час розповіді про маніпуляції, які виробляють стоматологи, варто обов'язково описувати і відчуття, щоб вони надалі не були несподіванкою для дитини. Так, наприклад, під час опису уколу, можна сказати «як комарик вкусить». Не можна говорити такі фрази, як «боляче не буде» або ж «біль варто трохи потерпіти»

Прийшовши в клініку, дайте малюкові час, щоб він ознайомився з обстановкою. Обов'язково необхідно заохочувати дитину. То чи варто заздалегідь придбати цукерку, книжку або будь-який інший подарунок і передати його лікаря. Після прийому, нехай стоматолог вручить йому цей подарунок і похвалить за виявлену сміливість. Малюк обов'язково усвідомлює, що доктор не поганий.

Так ось, з усього сказаного, можна зробити висновки, що кожна дитяча стоматологія "Са-ната" до Києва зможе прийняти Вашого малюка і зробити йому лікування зубів, варто тільки правильно налаштувати його на те, що доктор не поганий і тоді лікування пройде без проблем !

Поділитися