Цілодобова допомога *

У чому успіх цифровий ортопедичної стоматології?

Сучасна стоматологія не може обійтися без можливості заміни природного ряду зубів. Проте, все частіше пацієнти поводяться з проблемою втрати зуба з різних причин. Деяким пацієнтам просто необхідно провести видалення хворого зуба, а інші з певних причин втратили здоровий зуб. Саме ці проблеми заважають продовжувати насолоджуватися повною, здоровою посмішкою, і роблять ортопедичну стоматологію дуже значимою для багатьох пацієнтів.

Слід зазначити, що в сучасному світі фахівці переходять на цифрову ортопедію. Вона дозволяє досягти більшого комфорту у встановленні протеза або імплантату, поліпшити якість і форсувати процеси регенерації тканин.

При лікуванні всіляких пошкоджень зубощелепної системи, корекції прикусу і інших дефектів, що відносяться до неправильного положення зубів, наші фахівці використовують такі методики:

- оцифровка щелеп;

- 2D-моделювання майбутнього результату;

- 3D-візуалізація остаточної роботи;

На кожній стадії роботи з пацієнтом в «СА-НАТА» використовуються цифрові технології. Для виробництва всіляких ортопедичних конструкцій використовується оцифровка щелеп. Отже, протези, вініри і коронки в точності відтворюють природний зубної ряд.

Потрібно сказати, що дуже важливо отримати якісний вихідний матеріал для виконання подальших маніпуляцій. Тут на допомогу приходить 3Shape - інноваційний пристрій для внутриротового сканування, яке дозволяє отримати цифрові відбитки зубів і м'яких тканин прямо в роті пацієнта! За допомогою цифрової мікроскопії за найкоротший час 3Д сканер отримує інформацію про порожнини рота, яка досконало повторюють форму, розміри і положення зубів пацієнта. Миттєва діагностика і відправка відбитків в лабораторію - що може бути краще?

Візуалізація прототипу на 3D-принтері дає можливість «приміряти на себе» майбутню посмішку. Це значний етап, так як пацієнт має можливість не тільки побачити результат, а ще й зрозуміти, як комфортно він буде себе відчувати. Можливо, наприклад, побудувати тривимірну модель щелепи, що дозволить призначити точний план лікування і створити відсутню частину щелепної системи. В процесі візуалізації можна вносити поправки, якщо вони знадобляться.

Підсумуємо. Основне завдання, яке стоїть перед стоматологом-ортопедом - це усунути порушення жувальних функцій зубощелепних систем. Тільки за допомогою сучасного обладнання стає можливим комп'ютерне моделювання зубного ряду, яке дозволяє точно виготовити хірургічні шаблони.

Комп'ютерна інженерія використовується для створення знімних протезів покоління майбутнього. Стоматологія завжди буде частиною науки і мистецтва, але з появою поліпшеного цифрового процесу, вона все більше наближається до точної науки.

Наявність в клініці «СА-НАТА» стоматологічного інтраоральний 3Д сканера 3Shape дозволяє отримати максимальний якісний результат лікування, так як саме цифрова стоматологія дозволяє зменшити людський фактор і виключити подальші можливі помилки. До того ж для пацієнта є величезним плюсом, що він зможе побачити результат усунутого дефекту ще до початку роботи.

Запрошуємо Вас на консультацію в клініку «СА-НАТА». Наші фахівці використовують тільки сучасне обладнання. Ми працюємо, зростаємо і розвиваємося кожен день, щоб задовольнити всі Ваші мрії про красивих і здорових зубах!

Поділитися