Цілодобова допомога *

У клініці з'явився мікроскоп Leica 320

У клініці з'явився мікроскоп Leica 320

Багато пацієнтів звертаються в стоматологічну клініку тому, що їх не відпускає гострий біль в порожнині рота. Біль може виникати в процесі значного руйнування твердої зубної тканини, а також його внутрішня структура руйнується, і в процес будуть залучатися судини і нервові клітини, які розташовуються в зубному каналі. В такому випадку допоможе тільки наша терапевтична стоматологія за адресою .

Досить часто, пацієнт може відчувати страх перед відвідуванням стоматолога і при вигляді всіх його інструментів. Саме ця боязнь і заважає вчасно звернутися до фахівця і вирішити проблему ще на стадії її виникнення. Невчасно звернувшись до фахівця, можна дочекатися руйнування зуба, з чим будуть розвиватися ускладнення.

Має на увазі терапевтична стоматологія Осокорки використовувати високоефективні і сучасні знеболюючі засоби, а також сучасне устаткування. Саме така обстановка в нашій стоматології дозволить кожному пацієнту позбутися страху.

Першим етапом лікування зубів є терапевтична стоматологія "СА-НАТА" (м. ). За допомогою цифрової рентгенодіагностики є можливість вивчити детально всю систему кореневих каналів, а також провести аналіз стану кісткової тканини. Наприклад, лікування зубного каналу є досить важливим процесом, який потребує досвідчених руках, а також в надійності проведених методик. Завдяки тому, що канал буде правильно і ретельно оброблений, є можливість гарантувати те, що зуб дійсно можна зберегти.

Терапевтична стоматологія включає також і косметичні дефекти зубів, що і є однією з причин, за якими багато пацієнтів звертаються в клініки. Також на сьогоднішній день в практиці застосовуються різного роду фотополімерні матеріали, за допомогою яких можна створити справжнє диво.

Поділитися