Цілодобова допомога *

Імплантація - досить складна маніпуляція стоматології! Тому вона вимагає дуже трепетного ставлення!

Імплантація ж передніх зубів - це взагалі ювелірна робота, з якою впорається не під силу кожному, оскільки на доктора лежить величезна відповідальність - зробити посмішку натуральної та неймовірно красивою! Такі маніпуляції з легкістю вдаються імплантолог клініки «Са-Ната» - Миколі Івановичу.

Які ж нюанси при проведенні цих процедур?

На сьогоднішній день є велика кількість причин, за якими пацієнти звертаються з проханням відновити фронтальні зуби. Найчастіше - це неякісне лікування, запущений карієс, або ж травми.

Втрата передніх зубів відіграє важливу естетичну роль, тому для їх відновлення використовую сучасне протезування: встановлюють штучний зуб за допомогою одномоментної методики, яка не тільки дозволяє відновити зубний ряд, але і зберігає форму ясна за рахунок одномоментної фіксації тимчасової коронки.

На зоні фронтальних зубів використовують імплантати з невеликим діаметром. Ці імпланти встановлюють нижче рівня кістки. Така маніпуляція дозволяє досягти гарного естетичного ефекту в зоні ясна і не вдаватися до її пластики.

Якщо говорити про фірму імплантатів, то не довіряйте невідомим виробникам, оскільки в один період часу їх було досить багато на ринку. На сьогоднішній день велика кількість закрилося, тому в разі поломки будь-якої частини, буде насправді складно знайти заміну.

Крім того, деякі фірми роблять помилки при виготовленні своєї продукції, через що може бути відчуження.

Але якою системою Ви не віддали б перевагу, важливу роль відіграє фахівець.

Ми впевнені в наших професіоналів! Тому не експериментуйте зі своїм здоров'ям, а приходьте в «СА-НАТА»!

Поділитися